یک متخصص تغذیه گفت: مصرف زیاد کشمش و خرما سبب افزایش کالری دریافتی بدن و چاقی فرد می شود.
مینا مینایی در گفت و گو با ایرنا افزود: برای پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی باید مصرف مواد قندی در طول روز را کاهش داد.
وی ادامه داد: به جای مصرف شکلات و شیرینی به عنوان میان وعده غذایی بهتر است از میوه های تازه استفاده شود.
مینایی با اشاره به کاهش مصرف مواد قندی در برنامه غذایی افراد گفت: زیاده روی در مصرف برخی از مواد غذایی و قندی مفید از جمله کشمش و خرما سبب بروزبیماری های قلبی و عروقی می شود.
این کارشناس تغذیه به تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه اشاره کرد وافزود: تعادل به معنی مصرف مقادیر کافی از مواد غذایی مورد نیاز برای حفظ سلامت بدن و تنوع به معنای مصرف انواع مختلف مواد غذایی از پنچ گروه نان و غلات، شیر و لبنیات، گوشت، تخم مرغ، حبوبات و مغزها، میوه و سبزی ها است.
مینایی با اشاره به کاهش مصرف چربی و روغن در برنامه غذایی افراد بیان کرد: غذاها تا حد امکان باید به صورت آب پز و یا کبابی مصرف شود.
متخصص تغذیه تصریح کرد: همچنین به منظور جلوگیری از بروز بیماری های قلبی و عروقی باید از سرخ کردن زیاد غذا خودداری کرد و مصرف غذاهای سرخ شده مثل سوسیس، کالباس، پفک و همچنین مصرف سس، دل و قلوه، کله و پاچه را کاهش داد.
وی تاکید کرد: حداقل دو بار درهفته باید ماهی مصرف کرد و چربی موجود در ماهی از نوع چربی های مفید است اما به جای سرخ کردن ماهی باید آن را بخارپز و تنوری طبخ کرد.